IWAT

Organiseert het seminar: Light Fighting, verdedig jezelf met een zaklamp.

 

22 oktober 2017 kun je van 11:00 tot 14:30 uur het eerste seminar Light Fighting bijwonen in Vianen. Tijdens het ruim 3 uur durende seminar leer je alles over hoe je een zaklamp kunt inzetten in een zelfverdedigings-situatie. Ook proberen we je ervan bewust te maken hoe krachtig licht kan zijn als tool voor de garantie van jou veiligheid. Los van de gerichte verdedigingstechnieken wordt er ook tijd besteed aan het simpel bij je dragen en het trekken van je lampje. Lightfighing is een geheel nieuw concept dat perfect aansluit bij elke andere vorm van zelfverdediging. En, in tegenstelling tot wat er af en toe in de media beweert wordt, het dragen van een zaklamp is volledig legaal.

De cursus wordt gegeven onder leiding van Bas Buisman, bekend van “Techniek van de week” en cursussen als Gun Survival, Knife Survival en het To Ryu Jiujitsu.

 

Seminar

Reserveer hier om het seminar bij te wonen als je zelf al in het bezit bent van een tactisch zaklamp. Er is op de dag zelf ook nog een beperkt aantal lampjes te koop.

Kosten €25,-

Reserveren Seminar

Pakket 1

Reserveer hier als je het seminar wilt volgen en je gebruik wilt maken van onze geweldige seminar aanbieding inclusief een Olight striker tactisch zaklamp.

Kosten €91,50

Reserveren Pakket 1

Pakket 2

Reserveer hier als je het seminar wilt volgen en je gebruik wilt maken van onze geweldige seminar aanbieding inclusief een Nitecore P12GT tactisch zaklamp.

Kosten €99,-

Reserveren Pakket 2
 
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.